Minecraft Hakkında

28 Haziran 2012 Perşembe

   Minecraftı anlatmakla bitmez ama kısaca anlatayım.Sanal ortamda sanal bir dünyayı istediğiniz gibi dolaşan bir oyun türüdür.Genelde sandbox oyunlar diye adlandırılırlar.Oyunun yapımcısı Markus Persson'dur.Oyundaki lakabı ''Notch''dur.Bununla bir çok yerde karşılacaksızsınız.
   Oyunda, istediğiniz gibi blokları kırabilir,blok yaratabilir,istediğiniz yere koyabilirsiniz.Tarlanızda çalışabilir,çiftlik yapabilirsiniz.Cehenneme gidip yaratıklarla savaşabilirsiniz.Çeşitli zırhlar,kürekler,binalar ve sayamadığım her şeyi yapabilirsiniz.Sizin yaratıcılığınıza kalmış.Ayrıca multiplayer oynarken çeşitli sunucularda çeşitli oyunlar oynanabiliyor.Açlık oyunları,yüzme,savaş,kıtlık vb.
    Minecraft haritasının sonu yoktur.Ama gittikçe oyundaki hatalar artmaya başladığı kesin bir kanı.Etraftaki şekillerde bozukluklar meydana gelebiliyor.
  Oyunun en sevdiğim yanı ise özgür olmanız ve istediğinizi yapabilmeniz :) 
  Oyunu web tarayıcınızda oynayabilir yada indirebilirsiniz.Sistem gerektirmeyen bir oyundur.Sorunlarla karşı karşıya kalmamak için javanızı en son sürümde tutmanızda fayda var. Oyunu €19.95'e alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Minecraft Dünyam © 2011 | Designed by Bingo Cash, in collaboration with Modern Warfare 3, VPS Hosting and Compare Web Hosting